Novi kursevi

Novi kurs - Napredni email marketing za ecommerce

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi kurs - Napredni email marketing za ecommerce

Dragi Kampsteri,

Nakon velikog broja upita o naprednom nivou kursa email marketinga, obogatili smo našu ponudu za još jedan kurs i to upravo - Napredni email marketing za ecommerce.

Email marketing čini najvažniji stub prodajne strategije najuspešnijih globalnih onlajn prodavnica. Email je bio i ostao najmoćniji kanal dostupan savremenom marketingu, a u ovom kursu dr Ana Ranitović (Oxford University) i Roichamp pokazaće vam 10 ključnih strategija koje možete odmah primeniti kako biste višestruko uvećali prodaju.

Sigurno ste čuli da je email marketing jedini oblik marketinga koji za svaki potrošeni 1$ donosi 40$ (ma koliko zvuči neverovatno, ovo je istina), ali složićete se da kada sednete da pišete mejl, to ne ide baš lako. Pitanja sa kojima se suočavate su šta treba poslati, kome i kada.

  • Da li treba svima svakodnevno slati mejl?
  • Da li možete samo da napišete “kupi odmah” i prodaja će uslediti?
  • Da li treba da pružite vrednost svojim čitaocima i koja bi to vrednosti trebalo da bude?

Svesni ste toga da je poželjno da koristite mejlove dobrodošlice jer oni ostvaruju 10-15% prihoda online prodavnice, ali vam je baš mrsko da se bavite time.

A šta je sa mejlovima napuštenim korpama? Imaju li oni uopšte poentu? (O da, itekako!)

Ako ste se pronašli u ovome, ne brinite. Bili smo na istom mestu i razumemo vas u potpunosti.

Uložili smo svoje znanje, vreme i ljudske resurse da bismo istražili šta je ono što univerzalno radi za sve, od malih biznisa do korporacija. I našli smo rešenje. :)

Ne bi bilo fer da vas pustimo da ponovite ceo naš proces istraživanja. Zato smo kreirali ovaj kurs kako biste već u toku učenja imali pripremljene mejlove, taktike i strategije koji zaista podstiču prodaju.

 

Nadamo se da ćete uživati u učenju :)

 

Vaš Kampster tim

2021-06-14

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: