Ovo nije još jedna IT prekvalifikacija!

• Znanja i veštine koje će te kvalifikovati za najtraženija zanimanja
• Programi usklađeni s Okvirom digitalnih kompetencija Evropske komisije

Saznaj više

Programi:

Želim da postanem Frontend programer

Ukoliko imaš ozbiljnu nameru da razviješ karijeru u web razvoju i kreiranju sajtova, ovo je program prekvalifikacije za tebe. Frontend developer kreira i prilagođava vizuelni identitet sajta potrebama klijenta, korisnika i tržišta, i osim određenih programskih jezika bi za uspešno obavljanje posla trebalo da ima znanja iz dizajna i upotrebe programa za dizajn.

Saznaj više

Želim da postanem Backend programer

Ulaziš na sajt i ne samo što izgleda sjajno već radi kao švajcarski sat. To je zahvaljujući backend programeru koji je zadužen da napravi i održava tehnologiju na kojoj se zasnivaju sve komponente jednog sajta. Ukoliko voliš da razmišljaš sistematski i budeš mozak operacije, ovo je program za tebe.

Saznaj više

Želim da postanem Virtuelni asistent

Postoji jedan posao koji se radi isključivo online. U pitanju je posao koji podrazumeva da za vlasnike ili menadžere kompanija radiš organizacione ili pomoćne zadatke koji su neophodni, a za koje oni nemaju vremena. Sve to radi virtuelni asistent. A možeš raditi i ti.

Saznaj više

Želim da postanem Specijalista online prodaje

Baviš se onlajn prodajom ili želiš da otvoriš onlajn prodavnicu, ali ne znaš odakle da počneš? Na pravom si mestu. Menadžer online prodaje je danas posao bez kojeg se ne može. Osmišljava prodajnu strategiju, proces nabavke i isporuke, dizajn i praktičnosti online prodavnica i pridruženih platformi kako bi se ostvarila veća dobit. Nauči kako.

Saznaj više

Želim da postanem Marketing menadžer

Digitalni svet je odavno u razvoju i više ne postoji kompanija koja ne ulaže u društvene mreže i internet marketing, pa samim tim ni kompanija kojoj nije neophodan marketing menadžer. Bilo da želite da izgradite svoj biznis ili da radite za druge, morate biti blisko upoznati sa resursima i alatima.

Saznaj više

Želim da postanem Pisac sadržaja (Content creator)

Talenat za pisanje je u današnje vreme itekako koristan i naplativ. Kao content creator od tebe se očekuje da kreiraš raznovrstan sadržaj - od blog postova do prodajnih slogana i celih web stranica, i da sve to optimizujete za internet. Nauči kako.

Saznaj više

Želim da postanem Data analyst

Poslovi iz oblasti upravljanja i analize podataka su među najtraženijima poslednjih godina. Znaš li da se svake godine u svetu udvostruči broj podataka? Ovladaj veštinama i znanjima koja su potrebna za ovo zanimanje i postani deo najbrže rastuće profesionalne zajednice.

Saznaj više

Šta je uključeno?

 • Besplatan sertifikat
 • Podrška tima mentora
 • 24/7 pristup platformi
 • Početak kada ti odgovara
 • Završen materijal dostupan zauvek
 • Interaktivne provere znanja i zadaci

U skladu sa Okvirom digitalnih kompetencija Evropske Komisije

Prekvalifikacija za svako zanimanje današnjice podrazumeva da si digitalno pismen i da sa sigurnošću radiš na računaru.

Naši kursevi se zato zasnivaju na Okviru digitalnih kompetencija za građane DigComp 2.1 Evropske Komisije kako bi te pripremili za karijeru iz snova.

Stekni znanje, lansiraj karijeru

Kada je pravo vreme za prekvalifikaciju?

Pravo vreme za prekvalifikaciju je sada. Ekonomska kriza i neizvesnost povratka u normalu stvorili su potrebu za učenjem kako bi postao konkurentan na tržištu rada i uspešno odgovorio na izazove situacije.

 • Prekvalifikuj se za brzorastuća zanimanja.
 • Stekni digitalne veštine.
 • Ne moraš čekati sutra, ponedeljak ili septembar - počni danas.

Kome je namenjena prekvalifikacija?

Prekvalifikacija je namenjena tebi koji želiš da iskoristiš situaciju i stekneš veštine za poslove za kojima potražnja raste. Realizuj potencijal i izađi na tržište spreman da pronađeš nov posao ili postaneš sam svoj gazda radeći od kuće.

 • Nije ti potrebno predznanje - prilagođeno je početnicima.
 • Radićeš zadatke i imati spreman portfolio za lansiranje karijere.
 • Bićeš deo ekskluzivne zajednice.

Zašto online učenje?

Zato što svaku lekciju možeš pogledati više puta sve dok ti ne postane sve kristalno jasno. Učiš tempom koji tebi odgovara i nema nikoga da te požuruje.

 • Fotelja, terasa, more, planina - uči bilo gde!
 • Podrška tima mentora koji će se postarati da istraješ.
 • Interaktivne provere znanja, zadaci i kvizovi.
Utisci i opisi

Šta kažu polaznici?

Zanimljivo, brzo i lako

Nedavno sam sasvim slučajno upisala jedan kurs i od tada ne prestajem da istražujem ostale kurseve.😊Cene su sasvim prihvatljive, učenje zanimljivo, brzo i lako. Pošto sam takoreći vezana za kuću trenutno, ovakav vid učenja mi je baš dobrodošao. 😊 Hvala Kampster timu

Martina Ivanišević

Sjajno

Poštovani, opšti utisak o kursu i platformi je sjajan. Otvaraju se neki novi vidici i interesovanja. Naročito bih pohvalio komunikaciju sa tehničkom podrškom koja je uvek spremna da pomogne i brzo odgovara na pitanja. Želim vam mnogo uspeha u daljoj karijeri. Srdačan pozdrav, Jugoslav.

Jugoslav Radojević

Programirano učenje

Jasno, komunikativno, efikasna tehnika "programiranog učenja" sa odličnom dostupnošću i sveobuhvatnim fidbekovima, moguća masovnost zbog pristupačnosti cene, sadržaj kreiran od kompetentnih autora, posebno bitna mogućnost vraćanja i doučavanjanezapamćenog, odnosno ispravljanja grešaka, odličan odnos spoljašnjeg i unutrašnjeg lokusa kontrole, jednom rečju: oduševljenost sadržajem, tehnikom i alatom za učenje. Svaka čast!

Biljana Hrnjica

Fenomenalno smišljena platforma

Može da razume i neko ko nikada možda nije čuo neke pojmove. Kvizovi su odličan način za proveru znanja, ali i za zabavu, nakon naučenog. Fenomenalno smišljena platforma. Kurs je sveobuhvatan, odličan i upravo je to ono što sam tražila dugo za sebe. Sve pohvale i čestitke svima, koji su učestvovali u izradi platforme, autorima kurseva i celom timu platforme. Već sam mnoggim svojim prijatejima preporučila ovu platformu. Ako mogu reći svoju, a da ona ne zvuči pretenciozno, bilo bi mnogo lepo biti deo vašeg tima. Mnogo sam srećna što sam ovu edukaciju uradila za sebe, svoje zadovoljstvo i dalji rad. Hvala. Srećno u daljem radu.

Nataša Gligorijević

Platforma je zarazna

Dok nisam počela da pohađam kurs, mislila sam da nikad neću razumeti šta je pisanje projekata. Ne mogu da verujem da sam smislila nešto i razradila korake i da to mogu i da ostvarim! Što se tiče platforme, ona je zarazna kao igrica, jer te tera da učis. Dostigli ste ideal kome teže svi nastavnici, da đaci hoće da uče. Hvala!

Ivana Tomas

Sve pohvale

Sve pohvale i za kus i za čitavu platformu. Družićemo se još sigurno! Preporučujem Vas svuda.

Anđela Milošević

Ostvari svoje ciljeve

 • 1

  Savladaj neophodne veštine

  poput programiranja, marketinga i još mnogo drugih.

 • 2

  Stekni digitalne kompetencije

  uz obuku zasnovanu na Okviru digitalnih kompetencija za građane DigComp 2.1 Evropske Komisije.

 • 3

  Startuj karijeru iz snova

  kroz praktičan rad i uz podršku posvećenih mentora.

 • Pređi na sledeći nivo

  86% Kampstera prijavilo je napredak u karijeri po završetku kurseva.

Najčešća pitanja i odgovori

Ko smo mi?

Kampster je interaktivna onlajn platforma koja se zasniva na sistemu učenja koji je osmislio tim stručnjaka na čelu sa dr Anom Ranitović, doktorom nauka sa Univerziteta u Oksfordu. Zahvaljujući tome, na Kampster platformi se sa lakoćom stiču znanja i razvijaju veštine neophodne za postizanje profesionalnih ciljeva i ostvarenja tržišnih zahteva - i to na najefikasniji način. Kroz Kampster platformu i sistem učenja do sada je prošlo preko

  400.000 zadovoljnih korisnika!

Čime se bavimo?

Kampster nudi profesionalno osmišljene kurseve, programe i testiranja kroz koja polaznici svakodnevno stiču znanja i koja im pomažu da usavrše svoje veštine i unaprede karijere.

Naša misija je da unapredimo pristup učenju - svakome i svuda, kao i da motivišemo polaznike posebnim modelom gejmifikovanog i interaktivnog učenja.

Da li me program prekvalifikacije osposobljava za rad od kuće?

Program prekvalifikacije obuhvata zanimanja koja mogu da se rade kako iz kompanije, tako i od kuće. Ukoliko želiš da promeniš svoje radno okruženje, pogledaj spisak zanimanja i opredeli se za ono koje ti najviše odgovara.

Šta su specijalizovani programi za IT prekvalifikaciju?

Specijalizovani programi za IT prekvalifikaciju napravljeni su na osnovu višegodišnjeg iskustva učenja na daljinu. Kreirani su tako da pruže sistemska znanja iz jedne od oblasti i da pomognu polazniku u razumevanju šire slike kako bi po završetku zaista bio spreman za tržište rada.

Cilj je omogućiti polaznicima da ne zavise samo od dosadašnjeg formalnog obrazovanja. Programi se sastoje iz više kurseva čiji broj varira u zavisnosti od teme, a svaki program prekvalifikacije obuhvata i kurseve iz Digitalne pismenosti koja se zasniva na Okviru digitalnih kompetencija za građane DigComp 2.1 Evropske Komisije sa svrhom jačanja 5 ključnih digitalnih kompetencija:

 1. Informaciona pismenost
 2. Komunikacija i saradnja
 3. Stvaranje digitalnog sadržaja
 4. Bezbednost
 5. Rešavanje problema.

U okviru svakog programa možeš pojedinačne kurseve započeti kada ti odogovra.

Svaki kurs ima rok za završetak koji počinje kada krenete sa pohađenjem tog kursa, a ne čim započnete program.

Koji je rok za pokretanje programa prekvalifikacije?

Program prekvalifikacije ne moraš da pokreneš odmah nakon kupovine. Može da stoji u fazi mirovanja dok ne raščistiš svoje obaveze.

Koji je tempo učenja?

Prilikom pokretanja kursa nudi ti se opcija da izabereš koliko vremena dnevno možeš da izdvojiš za učenje. Vreme koje si podesio pomaže ti da bolje organizuješ svoje vreme, ali uvek možeš učiti manje ili više od toga. Mi verujemo da ćeš učiti više!

Za koliko ću se prekvalifikovati?

Svaki program prekvalifikacije ima rok od 12 meseci u okviru kojih možeš raditi tempom koji tebi odgovara i koji je u skladu s tvojim obavezama. Naša procena je da ukoliko radiš svakodnevno program možeš završiti za 6 meseci, ali smo ostavili dodatnog prostora za polaznike koji su zaposleni, zauzeti drugim obavezama ili žele da rade opuštenijim tempom da mogu program da završe u maksimalnom roku od 12 meseci. Mi ćemo se postarati da te motivišemo da učiš redovno i u željenom roku prelaziš lekcije, nivoe i same kurseve kako bi ostvario svoj zacrtani cilj.

Imam još pitanja, kako da vas kontaktiram?

Tu smo da pomognemo i da te posavetujemo. Kontaktiraj nas ovde.

Danas je taj dan

Najbolji trenutak da se zasadi drvo bio je pre dvadeset godina. Sledeći najbolji trenutak je upravo danas.

Izaberi program: