Novi kursevi

Novi kursevi na Kampsteru – engleski, italijanski, grčki…

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi kursevi na Kampsteru – engleski, italijanski, grčki…

Svakodnevno smo u komunikaciji sa vama koji šaljete svoje predloge, pohvale, kritike… Najbrojniji komentari su oni o kursevima jezika – kako o naprednijim nivoima, tako i o novim kursevima.

Engleski jezik – nivo B2

Prvi kurs jezika na Kampsteru bio je kurs engleskog. Od tada je prošlo skoro dve godine, taj prvi kurs prohađalo je preko 2700 polaznika i mnogo vas tražilo je napredne nivoe. I na svakom naprednom nivou, tražili ste napredne nivoe 😂

Šta ste nam rekli? 

Tamara Živković: Engleski jezik – nivo A 1.2 - Za sada sve je sjajno. Bilo bi idealno kada bi postojao kurs Engleskog jezika B2. :)

Milorad Marinović: Engleski jezik – nivo A 1.2 - Uzeo sam paket a11+a12 da proverim i utvrdim moj početni nivo znanja engleskog i od mene ocena 5 od 5. Provere znanja su odlično ošmisljene, vežbaju se reči, slušanje, pisanje, gramatika na zanimljiv način, a mentor pregleda pismene zadatke brzo. Pridružujem se komentarima drugih da bi bilo dobro kada biste imali i B nivo engleskog.

Stanacev Bojana: Engleski jezik – nivo A 2 – Čekam B nivo ;-)

vidi još...

Dragica Pajić: Engleski jezik – nivo A 2 - Dopada mi se, interesantno je i dinamicno. Nastavite da pravite i dalje nivoe.

Marija Ivanović: Engleski jezik – nivo B1 - Odličan kurs. Kada planirate B2 :) ?

Tanja Gogov: Engleski jezik – nivo B1 - Super zadovoljna, nadam se da ćete dodati i kurs B2 za engleski.

Najzad, kurs Engleski jezik – nivo B2 je tu! Naša autorka potrudila se da ozbiljan nivo jezika naučite kroz vežbu, kontekst i mnogo savremenih primera. Na našem kursu nećete čitati tekstove o temama o kojima niste nikad ni razmišljali, već ćete uživati u interesantnim temama i novim znanjima u svakom koraku.

Samo tokom prvih mesec danapromo cena je dostupna za sve naše Kampstere!

Italijanski jezik – nivo A2

Uprkos mnogim istraživanjima, na Kampsteru je uz engleski jezik najtraženiji italijanski! Nakon nivoa A1, obasipali ste nas pitanjima o naprednim nivoima.

Šta ste nam rekli? 

Olivera Lazarević: Italijanski jezik – nivo A 1.1 - Iskreno, nisam se nadala ovakvom kvalitetu. Nisam ni pretpostavljali da će mi biti toliko zabavno. Jako dobro koncipiran, idealan za svakog početnika. Audio snimci odličnog kvaliteta. Posebno su mi se dopadala vežbanja, bukvalno zarazna, samo vas guraju napred. Oduševljena sam. Hvala! Pozdrav! Vidimo se na narednom kursu!

Vladimir Sretković: Italijanski jezik – nivo A 1.1 - Fantastično objašnjeno. S obzirom na cenu ovo je savršeno. Nadam se da ćete ubaciti i A2.

vidi još...

  • Vesna Radoš: Italijanski jezik – nivo A 1.2 - Kurs je odličan za početnike za sticanje osnove... Žao mi je što nema A2... Tu bi dalje usavršavali jezik i gramatiku.
  • Vladimir Sretković: Italijanski jezik – nivo A 1.2 - Za male pare više nego odličan. Nadam se uskoro i A2 nivou.

Prema proverenom receptu, Marija je napravila novi kurs za vas – Italijanski jezik – nivo A2. Osim mnogo novih gramatičkih jedinica i reči, imaćete priliku da napišete i cv i propratno pismo na italijanskom i dobijete povratnu informaciju od mentroke!

Samo tokom prvih mesec dana, kurs je dostupan po promo ceni!

Grčki jezik – nivo A 1.1

Bićemo iskreni, dugo nam tražite kurs grčkog, nije nam bilo jednostavno da ga sprovedemo u delo, ali najzad je tu!

Grčki jezik je karakterističan po mnogo čemu, a sve detalje koji su vam neophodni da savladate ovaj jezik, možete naučiti na našem osnovnom kursu.

Zanimljivosti o grčkom jeziku

Ovo je jedan od najstarijih jezika Evrope, prvi zapisi su stariji od 3700 godina!

Lingvisti ne uspevaju da nađu blisku vezu između grčkog i ostalih evropskih jezika

Reč alfabet se odnosi na prva dva slova grčkog pisma: alfa (α) i beta (β)

Smatra se da je najdužu reč u književnosti napisao Artistofan, pogledajte je: λοπαδοτεμαχοσελαχογαλεοκρανιολειψανοδριμυποτριμματοσιλφιοκαραβομελιτοκατακεχυμενοκιχλεπικοσσυφοφαττοπεριστεραλεκτρυονοπτοκεφαλλιοκιγκλοπελειολαγωοσιραιοβαφητραγανοπτερύγων – da, to je jedna reč! Označava izmešljeno jelo koje se satoji od različitih vrsta mesa.

vidi još...

  • Čak do 1976. godine postojale su dve varijante službenog grčkog jezika
  • Umesto upitnika (?) koristi se znak tačka zarez (;)
  • Pregršt reči vodi poreklo iz grškog jezika, a samo neke od njih su: dihotomija, letargija, stoicizam, semantika, amnezija, polimer, mizoginist, android, hronologija tezaurus, filantropija, hipokrizija, fenomen, demokracija, biblijski, diftong, didaktika, kosmos, strategija, ergonomija, mnemoničko, ironija, dijagnostika, matematika, anomalija, entuzijazam, paradoks, poliglot

Naša autorka je veliki zaljubljenik u strane jezike, pa osim grčkog govori i engleski, nemački i španski! Ipak, grčki je njena prva ljubav i ima višegodišnje iskustvo predavanja grčkog jezika svim uzrastima!

Kao i na ostalim Kampster kursevima jezika, susrešćete se sa proverenom kombinacijm teorije i prakse, savladaćete osnove jezika kroz primere, audio zapise i mnogo provera znanja.

Samo tokom prvog meseca, kurs vam je dostupan po promotivnoj ceni!

Na gubite vreme, rezervišete svoje mesto, a učenje počnite kada god vi budete želeli!

2021-08-18

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: