Novi kursevi

Novi kurs: Kako odgajiti zdravo, srećno i uspešno dete?

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi kurs: Kako odgajiti zdravo, srećno i uspešno dete?

Dragi Kampsteri,

Imamo lepe vesti za vas! Često ste nas pitali za kurseve o savetima za roditeljstvo i vaspitanje dece, usmeravanje dečjih kompetencija i razumevanje njihovih potreba. Svesni smo činjenice da je biti roditelj istovremeno i najlepše iskustvo u životu, ali i najteži zadatak s kojim se svaki sadašnji ili budući roditelj, kao i svi koji rade sa decom suočavaju. I pored brojnih saveta i knjiga, sigurni smo da uvek pred sobom imate mnoštvo pitanja koja vam stvaraju nedoumice.

Kako je Kampster uvek tu da vam pruži najbolje resurse za učenje, sticanje znanja i veština u raznim oblastima, srdačno smo odgovorili i na ove vaše zahteve i pripremili vam kurs na temu "Kako odgajiti zdravo, srećno i uspešno dete?”

Na ovom kursu imate priliku da saznate šta znači kad novorođenče plače, zbog čega vaše dete traži pažnju, koja je uloga Montessori pedagogije u razvoju, ali i kako pratiti dečji razvoj po fazama. Čućete i niz praktičnih saveta uteljenih na Montessori pedagogiji, razumećete ulogu roditelja u svim faza razvoja deteta do rođenja do perioda polaska u školu i shvatićete zašto je pojam igre ključan za razvoj srećnog deteta. Upoznaćete se i sa konkretnom praktičnom aktivnošću koja utiče na razvoj mehaničkih veština deteta, ali ima uticaj i na lako usvajanje drugih dečjih sposobnosti i navika.

Autorke kursa su Mirjana Lukić, Montessori vaspitač, i vlasnik agencije “Mirna kuća” za zapošljavanje bebisisterka, i Vinojla Kirovski Keleč, Montessori vaspitač za decu sa posebnim potrebama, Montessori bebister i edukator u ovoj oblasti. 

Da biste odgajali zdravo, srećno i uspešno dete morate znati ključne smernice kojim se to postiže, a sad imate priliku da to i naučite.

Prijava za kurs roditeljstva je upravo otvorena! Očekujemo vas.

PRIJAVITE SE

2021-12-07

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se:

Spremni ste za učenje? Ovo su najpopularniji Kampster kursevi: