Novi kursevi

Novi BESPLATAN kurs: Korak ka odabiru pravih prijatelja i partnera - prevaziđite emocionalne zamke svog detinjstva

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi BESPLATAN kurs: Korak ka odabiru pravih prijatelja i partnera - prevaziđite emocionalne zamke svog detinjstva

Dragi Kampsteri,

Uvek se radujemo kad možemo nečim da vas obradujemo, zato vas sa zadovoljstvom obaveštavamo da imamo novi BESPLATAN kurs - “Korak ka odabiru pravih prijatelja i partnera - prevazidjite emocionalne zamke svog detinjstva".

Kampster ponuda kurseva bogata je različitim naslovima, ali teme koje se tiču celoživotnog, emocionalnog razvoja i roditeljstva su uvek popularne. Svi znamo da su emocije značajne za naš lični, ali i društveni i kulturni, duhovni život, zato je izuzetno važno znati kako vaša prijatna ili neprijatna iskustva iz detinjstva utiču na vaš dalji roditeljski, prijateljski i/ili partnerski pristup.

Naša autorka Ana Zdravković, potrudila se da vam u novom Kampster kursu istakne važnost emocionalnog nasleđa i predstavi osnovnu razliku između dece koja su odrastala uz odane osobe i onih koji su odrastali u sredini u kojoj su bili prezaštićeni ili potpuno nezaštićeni. Takođe, dotakla se detaljnije i veze između naučenih obrazaca ljubavi iz detinjstva i izbora partnera  i prijatelja u kasnijem dobu, ali je dala i konkretne savete kako detektovati iskrivljen sistem vrednosti, kako otpustiti negativne osećaje i ostvariti svoj maksimum i kao ličnost, prijatelj i kao roditelj.

Biti dobra osoba u društvenim odnosima podrazumeva visoki stepen emocionalne inteligencije koja se može razviti ako to želite. Jedan od prvih koraka na tom putu je razumevanje sopstvenog emocionalnog nasleđa. Da biste to uspeli, potrebno je da otključate sve što je ostalo unutar vas, a nastalo je u detinjstvu. Saznajte kako to da uradite, ali i na koji način možete da ispravite negativne obrasce koje nosite.

Prijava za BESPLATAN kurs je upravo otvorena! Očekujemo vas.

 

PRIJAVITE SE

 

2021-12-07

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: