Novi kursevi

NOVI kurs: Osnove majnovanja

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

NOVI kurs: Osnove majnovanja

Dragi Kampsteri,

Da li ste čuli za majnovanje ili vam je poznatiji pojam rudarenje kriptovaluta? Bilo da već znate nešto o tome ili ste apsolutni početnik, sigurni smo da ste primetili da je ovo oblast o kojoj se puno priča, a malo zna. 

Iako deluje kao savršen način “brzog bogaćenja”, za koji je potrebno “samo” da posedujete računar i pristup internetu, uvek se postavlja ono čuveno pitanje “kako se to radi” i šta je sve potrebno da znate. Zato Kampster stiže u pomoć :)

Pripremili smo vam kurs “Osnove majnovanja” u kom smo sumirali sva konkretna teorijska znanja koja će vam pomoći da unapredite veštine majnovanja, ili naučite sve što vam je potrebno za upoznavanje sa kriptografskim sistemom, rudarenjem ili kupovinom kriptovaluta. Ali ovo nije samo još jedan kurs o kriptovalutama, ovo je kurs koji praktično predstavlja sve korake kako funkcioniše kriptografski sistem i proces majnovanja.

Ako vas ipak brine investiranje u kriptovalute - nema potrebe za tim. U kursu su dati i saveti šta sve može da se desi tokom kriptografske onlajn transakcije, ali i kako da izbegnete prevare. Takođe, upoznaćemo vas i sa aplikacijama za razmenu kriptovaluta ili kripto berzama, kao mestima na kojima mogu da se kupuju, prodaju i menjaju kriptovalute.

Znate ono - bez muke, nema nauke? Zato pre početka ulaganja u kriptovalute, potrebno je da kroz kurs “Osnove majnovanja” naučite sve o tome, a onda ste spremni za potragu za svojim kripto novčićem.

PRIJAVITE SE

2022-02-08

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: