Edukacija i poslovni saveti

Kampster webinar: Ana Ranitović: Povećajte prodaju uz email marketing

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Kampster webinar: Ana Ranitović: Povećajte prodaju uz email marketing

Dragi Kampsteri,

Kada vam neko kaže “digitalni marketing” na šta prvo pomislite? Facebook, Instagram, društvene mreže uopšte…? Da li je neko od vas pomislio na email marketing?

Email marketing se često zanemaruje, ali ne i u strategiji najuspešnijih onlajn prodavaca koji znaju da je dobro osmišljen i targetiran email najunosnije sredstvo marketinga. Postao je  epicentar svi uspešnih poslovnih priča.

Istraživanja pokazuju da za svaki dolar potrošen na email marketing možete očekivati prosečni povrat od čak 42 dolara. To je, dakle, ROI od 42x, odnosno 4 puta više od ostalih vrsta marketinga, uključujući društvene mreže, pay per click i direktan email.

Na prvom Kampster webinaru, dr Ana Ranitović govoriće o ovoj temi, iskustvu i znanju koje poseduje kao suosnivačica Kampstera i RoiChamp-a - email marketing alata koji je prvo potpuno automatizovano email marketing rešenje za ecommerce. 

Webinar pred vama zasniva se na višegodišnjem iskustvu osnivača, više miliona poslatih mejlova, analitici i praksama koje su njima i njihovim klijentima dali najbolje rezultate. 

Pridružite nam se: 

07.07.2021. godine u 17h na zoom webinaru i naučite kako da povećate prodaju uz e-mail marketing.

PRIJAVITE SE

2021-07-07

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: