Novi kursevi

NOVI kurs: Zlatna pravila prodaje

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

NOVI kurs: Zlatna pravila prodaje

Dragi Kampsteri,

Ako imate sopstveni biznis ili radite na poziciji koja podrazumeva neku vrstu prodaje, onda se sigurno pitate kako da poboljšate svoje veštine prodaje

Prema rečima autora najprodavanije knjige o prodaji kao konceptu poslovanja “Prodaj ili se predaj”, Grant Kardona, prodaja je jedini preduslov za život i da biste bili uspešan prodavac morate svoje prodajne veštine konstantno da unapređujete. Zato je tu Kampster!

Pripremili smo vam kurs “Zlatna pravila prodaje” koji će vam sigurno pomoći da izgradite i/ili ojačate samopouzdanje koje je za prodaju jako važno. Ovo je i jedini način da direktno utičete na ishod prodaje. Mislite da ovako nešto nije moguće? Varate se, i te kako je moguće! 

Pomoću saveta i konkretnih rešenja kako da prodajni proces dovedete do ishoda koji vi želite pokazaćemo vam kako razmišljaju prodajni profesionalci, koje trikove koriste, kako pristupaju klijentima, na koji način komuniciraju sa njima, kako vode prodajni proces i na koji način “prodaju skupe proizvode”. Kroz kurs smo sva ova pitanja predstavili kroz primere iz prakse i dali vam zlatna rešenja. Sad vam je jasno zašto i kurs ima naziv “Zlatna pravila prodaje”.

Što pre savladate ova pravila, vaša prodajna provizija će biti veća. Imali li jačeg razloga nego da vam kažemo da nam se pridružite na kursu i uzmete finansije u svoje ruke?

Očekujemo vas!

PRIJAVITE SE

2022-03-04

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: