Novi kursevi

Novi besplatan kurs: Aktivno posmatranje - Kako prekinuti tišinu?

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi besplatan kurs: Aktivno posmatranje -  Kako prekinuti tišinu?

Dragi Kampsteri,

Da li vam se nekad desilo da čujete svađu i raspravu iz susednog stana i pitate se da li treba da reagujete? U većini slučajeva kažete sebi da to ipak nije vaša stvar i da se ne treba uplitati u tuđe rasprave. Međutim, šta ukoliko biste uplitanjem mogli da sprečite porodično nasilje ili neželjene ishode svađa? Sigurni smo da vam se i sada probudila empatija i silno želite da saznate šta možete da uradite. 

Prvo što možete da uradite je da se edukujete kako postupati u određenim situacijama i na koji način reagovati kao aktivni posmatrač. U našem kursu “Aktivno posmatranje - Kako prekinuti tišinu?”, predstavili smo vam više od 10 proverenih strategija posmatranja. Kroz prikaz strategija upoznaćete se i sa različitim primerima, šta uraditi ukoliko student doživljavala neprijatnu situaciju na fakultetu, ili koleginica/kolega tokom poslovnog sastanka.

Drugo što možete da uradite je da razvijete svest da uvek i u svim situacijama morate reagovati kao aktivni posmatrač. To ne znači nužno da se očekuje vaša hitna i automatska reakcije, već dobro isplanirana i sigurna i za vas, ali i za osobu kojoj želite da pomognete. Nemojte brinuti, sve ovo je kroz konkretne primere objašnjeno u kursu  “Aktivno posmatranje - Kako prekinuti tišinu?”.

Vidimo se na kursu, da zajedno prekinemo tišinu!

PRIJAVITE SE

2022-04-04

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: