Novi kursevi

Novi kurs: Brzo učenje - koje su tehnike najefikasnije?

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi kurs: Brzo učenje - koje su tehnike najefikasnije?

Dragi Kampsteri,

Koliko često se osetite zaglavljeni u procesu učenja? Nemate motivaciju za učenjem, imate previše toga da naučite, teško vam ide proces zapamćivanja i još teže dugoročnog pamćenja. Poznat vam je ovaj scenario, zar ne? E pa vreme je da to zaboravite - imamo rešenje!

Na Kampster kursu "Brzo učenje - koje su tehnike najefikasnije?" pokazaćemo vam kako da koristite dril tehniku, fleš kartice, mnemo tehnike, refleksiju i mape uma. Uz to otkrićemo vam važnu tajnu - brzo i lako učenje temelji se na "kompjuterskom" pamćenju, gde postoji savršen tajming za utvrđivanje naučenog pomoću obnavljanja.

Zato smo vam kroz kurs pripremili brojne kvizove, mini provere znanja i vežbe da kroz praksu naučite tehnike koje donose rezultate. Zašto? Naučnici tvrde da što više obnavljate naučeno i izazivate sebe da se prisetite nečega, ta informacija vam bude trajno upamćena. To i želite, zar ne?

Ali, nije to sve što vas očekuje na kursu - spremili smo vam i korisne savete za spremanje ispita, i ponavljanje dan pred ispit. Ako ste mislili da je dan pred ispit potrebno sve ponoviti, varate se. Imamo efikasnije rešenje!

Otkrijte korisne savete i saznajte kako učenje može biti lako i brzo.

Čekamo vas na kursu!

PRIJAVITE SE

2022-05-23

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: