Novi kursevi

Naučite nemački jezik na B1 nivou - NOVI KURS!

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Naučite nemački jezik na B1 nivou - NOVI KURS!

Poznavanje stranih jezika postaje sve važnije u današnjem globalizovanom svetu, a jedan od najvažnijih jezika za učenje je nemački.

Nemački jezik se govori ne samo u Nemačkoj, već i u drugim zemljama kao što su Austrija i Švajcarska, a takođe se smatra jednim od najvažnijih jezika u Evropskoj uniji. Ako želite da unapredite svoje znanje nemačkog jezika, imamo lepe vesti za vas: Naš novi kurs Nemački na B1 nivou je sada dostupan!

Šta vas očekuje na kursu?

Na ovom kursu naučićete puno novih reči, fraza i izraza na naprednom nivou koje će vam pomoći da značajno poboljšate svoje razumevanje i govorne sposobnosti na nemačkom jeziku.

Kroz širok spektar tema, uključujući posao, kulturu i društvo, saznaćete kako koristiti nemački jezik u različitim situacijama i razvijati vaše veštine u pisanju, slušanju, čitanju i govoru.

Znate li da preko 15.000 nemačkih kompanija posluje u Srbiji, a broj radnih mesta koja zahtevaju znanje nemačkog jezika je konstantno u porastu?

Pored prilike da napredujete, znanje nemačkog jezika vam može otvoriti vrata i za veću zaradu i mogućnost rada na brojnim međunarodnim projektima.

To želite, zar ne? Onda nam se pridružite! 😀

Naš autor kursa, Anja Savić, ima dugogodišnje iskustvo u podučavanju nemačkog jezika, kao online profesor. Anja  poseduje C sertifikat sa Goethe Instituta, i na kursu Nemački jezik - nivo B1 svoja znanja, iskustvo i trikove deli nesebično sa vama. uz naglasak na konverzaciju i praktične primjene jezika. 

Pridružite nam se na novom kursu i značajno unapredite svoje znanje nemačkog jezika!

Prijave su već otvorene. Čekamo vas na kursu!

 

PRIJAVITE SE

2023-02-22

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: