Kampster vesti

Engleski na Kampsteru: Šta treba da uradite da biste dobili BESPLATAN rad sa mentorom?

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Engleski na Kampsteru: Šta treba da uradite da biste dobili BESPLATAN rad sa mentorom?

Kako biste najbolje iskoristili leto, Kampster je pripremio iznenađenje za sve vas koji žele da nauče i usavrše engleski jezik! 

Kada kupite bilo koji naš kurs engleskog jezika do kraja jula, dobijate priliku da radite sa našim iskusnim mentorom potpuno besplatno!

Mentor će vam pružiti individualizovanu pomoć, podršku u učenju i savete za poboljšanje. Ova posebna ponuda omogućava vam da maksimalno iskoristite naš kurs, rešite nedoumce uz pomoć jednostavnih objašnjenja, praktičnu primenu i konverzaciju. Ali, požurite - ova ponuda traje samo do kraja jula!

A što se tiče naših vernih korisnika koji su već kupili kurs? Niste zaboravljeni! 

Prvih 50 korisnika koji su već kupili kurs imaju priliku da iskoriste ovu besplatnu uslugu! Jednostavno se prijavite putem formulara i očekujte naš mejl sa potvrdom.

Ne propustite ovu fantastičnu priliku da unapredite svoje veštine engleskog jezika!

Želite da znate ko će biti vaš mentor?

Vaša mentorka biće Ana Kozicić, profesorka engleskog jezika, sa preko 10 godina iskustva u obrazovanju. Ana je specijalizovana za oblast primenjene lingvistike i metoda nastave engleskog jezika, a njena ekspertiza uključuje i rad sa učenicima svih uzrasta i nivoa znanja.

Ona je poznata po svom jedinstvenom, interaktivnom pristupu učenju uz korišćenje vizuelnih materijala koji motiviše učenike da uživaju u procesu učenja i da postignu svoje ciljeve. Ana takođe ima izuzetne komunikacione veštine i strpljenje koje je potrebno da podrži svakog učenika na njihovom putu učenja.

Rad sa Anom će vam pružiti priliku ne samo da usavršite svoje znanje engleskog jezika, već i da se povežete sa mentorom koji je posvećen vašem napretku i uspehu.

Zanima vas šta podrazumeva besplatni rad sa mentorom?

Ova posebna ponuda omogućava vam da imate direktnu, uživo komunikaciju sa mentorom preko Google Meet platforme. Znači uživo, a onlajn.😃

Razgovor sa mentorom nije samo još jedna onlajn lekcija - ovo je prilika da uživo i interaktivno razgovarate sa Anom, postavite pitanja, dobijete direktan feedback i uspostavite aktivnu komunikaciju na engleskom jeziku i u oblastima koje vas interesuju (bilo da je u pitanju ćaskanje o putovanjima ili priprema za držanje sastanaka ili razgovor za posao), bez obzira na nivo. Na ovaj način, učenje postaje personalizovanije, efikasnije i značajno zanimljivije.

A to svi želimo, zar ne? 😀

U paketu dobijate čak 4 BESPLATNA časa sa mentorom

Prijava je otvorena: Čekamo vas!

Neka ovo leto bude vaše vreme za učenje i napredovanje! Očekujemo vašu prijavu!

 

PRIJAVITE SE

2023-07-24

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: