Kampster vesti

Popuni kratku anketu o svojoj edukaciji i osvoji 30% poklon kod!🎉

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Popuni kratku anketu o svojoj  edukaciji i osvoji 30% poklon kod!🎉

Dragi Kampsteri, 

Kako nam se približava kraj godine, svi jedva čekamo da malo odmorimo, provedemo vreme sa dragim ljudima, podvučemo crtu, sumiramo kako nam je bilo, proslavimo i napravimo planove za još bolju i uspešniju godinu! 

Prirodno je da svako od nas želi da bude sve bolja i uspešnija verzuja sebe iz godine u godinu. Jedan od ključnih faktora je naravno rad na sebi i svojoj edukaciji.

Svi znamo da se edukacija često povezuje s napredovanjem u karijeri, promenom radnog mesta, pokretanjem vlastitog biznisa, ali isto tako i sa opštim osećajem sreće i ispunjenosti. Međutim, raznovrsni motivi nas pokreću i pomažu da ostanemo fokusirani na tom putu. Zašto su neki ljudi uspešniji na tom putu od drugih? Zašto su neke edukacije efikasnije od drugih? To bismo uz vašu pomoć hteli da saznamo od vas i sumiramo iskustva.

U 2023. godini, obrazovni formati su se proširili i prilagodili našim potrebama. Tradicionalno školovanje, online kursevi, radionice ili samostalno učenje - izbor je samo na vama! Pitanje koje vam postavljamo je: kako ste se obrazovali u 2023. godini, šta vam se posebno dopalo u toj edukaciji, a šta vam je nedostajalo kako biste ostali na pravom putu.

Zajedno gradimo mostove ka znanju, a vaša priča je inspiracija za sve nas. Hvala vam što ste deo ove edukativne avanture!

Upitnik možete popuniti OVDE. Obećavamo da će biti kratko, efikasno i svrsishodno! 🚀

2023-12-22

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: